Informaţii privind garanţia camerelor de reţea Canon

Toate camerele de reţea destinate pentru şi achiziţionate din Spaţiul economic european („SEE” - respectiv UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia) şi Elveţia beneficiază de garanţia pentru camerele de reţea Canon. În cazul defectării produsului nou în perioada de garanţie, Canon garantează remedierea defecţiunii în mod gratuit (se aplică termeni şi condiţii - a se vedea mai jos).

Garanţia pentru camerele de reţea Canon este alcătuită din mai multe oferte de service, iar oferta aplicabilă dvs. este determinată în funcţie de locaţia dvs., de momentul în care aţi achiyiţionat produsul şi de produsul achiziţionat. Ofertele de service sunt:

  • • Garanţia de 1 an cu returnare la sediu
  • • Garanţia de 3 an cu returnare la sediu
  • • Garanţia de 3 cu înlocuire la sediul clientului

Pentru orice produs care nu se mai află în termenul de garanţie şi în cazul deteriorărilor sau reparaţiilor care nu sunt incluse în condiţiile de garanţie, este disponibil un serviciu de reparaţii contra cost, care presupune returnarea produsului la orice service autorizat pentru camere de reţea Canon.

Serviciile gratuite de garanţie pot fi obţinute numai prezentând factura/chitanţa/dovada achiziţionării emise pe numele utilizatorului final. Canon îşi rezervă dreptul de a refuza efectuarea serviciilor de garanţie în cazul în care aceste informaţii sunt incomplete sau modificate după achiziţionarea iniţială a produsului de către utilizatorul final.

Întrebări frecvente privind garanţia camerelor de reţea Canon


Î: Ce garanţie se aplică camerelor de reţea Canon achiziţionate din Europa?

R: Toate camerele de reţea destinate pentru şi achiziţionate din Spaţiul economic european („SEE” - respectiv UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia) şi Elveţia, beneficiază de garanţia pentru camerele de reţea Canon.

Garanţia pentru camerele de reţea Canon este alcătuită din mai multe oferte de service, iar oferta aplicabilă dvs. este determinată în funcţie de locaţia dvs., de momentul în care aţi achiyiţionat produsul şi de produsul achiziţionat. Ofertele de service sunt:

  • • Garanţia de 1 an cu returnare la sediu
  • • Garanţia de 3 an cu returnare la sediu
  • • Garanţia de 3 cu înlocuire la sediul clientului

Consultaţi Termenii şi condiţiile complete aferente acestei garanţii.


Î: Ce documente sunt necesare pentru a solicita repararea sau înlocuirea în cadrul unei garanţii pentru camerele de reţea?

R: Dacă doriţi să solicitaţi o reparaţie în garanţie sau o înlocuire la sediul clientului în condiţiile garanţiei pentru camerele de reţea, veţi avea nevoie (dvs. sau integratorul dvs. de sistem) de dovada originală şi valabilă a achiziţiei (care să conţină şi data valabilă a achiziţionării iniţiale) a produsului în cauză.


Î: Produsul meu dispune de garanţie de returnare la sediu, unde îl trimit dacă se defectează?

R În cazul în care produsul dispune de garanţia de 1 sau de 3 ani de returnare la sediu, va trebui să trimiteţi produsul la un furnizor de service autorizat Canon şi să prezentaţi dovada achiziţiei, pentru a beneficia de garanţie.


I: Cine poate iniţia solicitarea garanţiei de înlocuire la sediul clientului a camerelor de reţea?

R: Procesul poate fi demarat fie de client, fie de integratorul de sistem al acestuia, la constatarea unei defecţiuni. Produsul de schimb va fi expediat de îndată ce un produs defect este diagnosticat (se aplică termenii şi condiţiile complete).


Î: Cu cine se ia legătura pentru a beneficia de garanţia de înlocuire la sediul clientului a camerelor de reţea, în cazul unei defecţiuni?

R: Clienţii sau integratorii lor de sisteme trebuie să contacteze Biroul de asistenţă local (link la fila Contact) Asistenţa de prim nivel este asigurată de AXIS Communications, care vor înregistra toate informaţiile relevante (de ex. detaliile privind defecţiunea) şi vor realiza investigaţia de prim nivel a cauzei. Dacă defecţiunea persistă, AXIS Communications va dispune contactarea clientului sau a integratorului de sisteme de biroul de asistenţă de nivelul al doilea Canon. Dacă un cod de defecţiune este confirmat de Canon şi este nevoie de înlocuirea unui produs, se va expedia un produs identic (sau unul cu caracteristici superioare).


Î: Cât timp durează livrarea produsului de schimb?

R: Dacă este posibil, produsul de schimb va fi livrat în ziua următoare zilei în care se confirmă necesitatea înlocuirii, în cazul în care o astfel de defecţiune se constată înainte de ora 11:00 am şi în două zile în cazul în care o astfel de defecţiune se constată după ora 11:00 am, la sfârşit de săptămână sau sărbători legale.


Î: Unde se va livra produsul de schimb?

R: Produsele de schimb se livrează fie la integratorul de sistem, fie direct la client (în cazul în care clientul dispune de cunoştinţele tehnice necesare montării produsului).


Î: Ce se întâmplă după primirea produsului de schimb?

R: După primirea produsului de schimb, integratorul de sistem sau clientul se va asigura ca produsul defect să fie returnat la Canon. Se vor pune la dispoziţie etichete de expediere pentru returnarea produsului defect. Se va contacta compania de transport, pentru a stabili preluarea produsului defect în termen de 5 zile. În mod normal, costul expedierii este suportat de Canon.


Î: Cine va fi responsabil cu demontarea camerei de reţea defecte şi montarea produsului de schimb?

R: Canon nu va fi responsabilă cu demontarea produsului original şi nici cu montarea produsului de schimb. Acest lucru cade în sarcina clientului sau a integratorului de sistem.

Feedback

Please help us improve our service by completing a short survey based on your experience of the Canon Support website.

Complete the survey No, thank you