Informacije o garanciji za omrežno kamero Canon

Za vse omrežne kamere Canon, ki so naprodaj v Evropskem gospodarskem prostoru ("EGP", in sicer EU, Islandija, Lihtenštajn, Norveška) in Švici, velja garancija za omrežno kamero Canon. V primeru okvare novega izdelka v garancijskem roku Canon zagotavlja brezplačno popravilo okvare (v okviru pogojev in določil – glejte spodaj).

Garancijo za omrežno kamero Canon sestavljajo različni paketi storitev, ki so odvisni od vašega kraja in datuma nakupa ter od izdelka, ki ste ga kupili. Na voljo so naslednji paketi storitev:

  • • 1-letna garancija z vračilom izdelka
  • • 3-letna garancija z vračilom izdelka
  • • 3-letna garancija z zamenjavo izdelka na licu mesta

Za vse izdelke, ki ne izpolnjujejo garancijskih pogojev, ali izdelke, za katere se je garancijski rok iztekel, in za škodo ter popravila, ki jih garancija ne zajema, je na voljo plačljivo servisno popravilo, do katerega pridete tako, da izdelek vrnete pooblaščenemu serviserju omrežnih kamerCanon.

Brezplačna garancijska popravila so mogoča samo ob predložitvi originalnega računa/dokazila o plačilu z gotovino, izdanega končnemu uporabniku. Canon si pridržuje pravico, da zavrne garancijsko popravilo, če podatki niso popolni ali če jih je končni uporabnik odstranil oziroma spremenil po nakupu izdelka.

Pogosta vprašanja glede pregleda garancije za omrežno kamero Canon


Q: Kakšna garancija velja za omrežne kamere Canon, kupljene v Evropi?

A: Za vse omrežne kamere Canon, ki so naprodaj v Evropskem gospodarskem prostoru ("EGP", in sicer EU, Islandija, Lihtenštajn, Norveška) in Švici, velja garancija za omrežno kamero Canon.

Garancijo za omrežno kamero Canon sestavljajo različni paketi storitev, ki so odvisni od vašega kraja in datuma nakupa ter od izdelka, ki ste ga kupili. Na voljo so naslednji paketi storitev:

  • • 1-letna garancija z vračilom izdelka
  • • 3-letna garancija z vračilom izdelka
  • • 3-letna garancija z zamenjavo izdelka na licu mesta

Oglejte si celotne Pogoje in določila te garancije.


Q: Katere dokumente potrebujem, če želim uveljavljati garancijski zahtevek za popravilo ali zamenjavo omrežne kamere Canon?

A: Če želite izrecno uveljavljati garancijsko popravilo ali zamenjavo na licu mesta v okviru garancije za omrežno kamero, morate sami (ali vaš sistemski integrator) vedno obvezno Canonu predložiti dokazilo o nakupu ustreznega izdelka (z izvirnim datumom nakupa).


Q: Za moj izdelek velja garancija z vračilom izdelka. Kam naj ga pošljem v primeru okvare?

A: Če za vaš izdelek velja enoletna ali 3-letna garancija z vračilom izdelka, morate izdelek poslati pooblaščenemu serviserju izdelkov Canon in priložiti dokazilo o nakupu, da lahko uveljavljate garancijski zahtevek.


Q: Kdo lahko sproži postopek uveljavljanja garancije z zamenjavo izdelka na licu mesta za omrežno kamero?

A: Postopek lahko ob odkritju okvare izdelka sproži kupec ali njegov sistemski integrator. Nadomestni izdelek bo poslan po diagnozi okvarjenega izdelka (v okviru celotnih pogojev in določil).


Q: Na koga se moram obrniti, če želim sprožiti postopek uveljavljanja garancije z zamenjavo izdelka na licu mesta za omrežno kamero v primeru odkritja okvare?

A: Kupci ali njihov sistemski integrator se morajo obrniti na ustrezen center za pomoč uporabnikom (povezava do zavihka s kontaktnimi podatki). Podporo na prvi stopnji ponuja družba AXIS Communications, ki bo zajela vse ustrezne podatke (npr. podrobnosti okvar) in raziskala možne vzroke. Če okvare ni mogoče odpraviti, bo družba AXIS Communications poskrbela, da bo Canonov center za pomoč strankam na drugi stopnji kontaktiral kupca ali sistemski integrator. Če Canon potrdi okvaro in je potrebna zamenjava izdelka, bo poslan enakovreden izdelek (ali izdelek z boljšimi specifikacijami).


Q: Koliko časa bo minilo, preden prejmem nadomestni izdelek?

A: Če je to mogoče in če potrdijo, da je potrebna zamenjava, boste nadomestni izdelek prejeli dan po odkritju okvare, če okvaro odkrijejo pred 11. uro, in dva dneva po odkritju okvare, če okvaro odkrijejo po 11. uri oziroma med vikendom ali državnim praznikom.


Q: Kam bo poslan nadomestni izdelek?

A: Nadomestni izdelki so na voljo za dostavo sistemskemu integratorju ali neposredno stranki (če ta premore strokovno znanje za namestitev).


Q: Kaj se zgodi po prejemu nadomestnega izdelka?

A: Po prejemu nadomestnega izdelka mora sistemski integrator ali stranka zagotoviti, da je okvarjen izdelek vrnjen Canonu. Za vračilo okvarjenega izdelka bodo priskrbljene nalepke z naslovom za dostavo. S podjetjem za dostavo se morate dogovoriti, da v petih dneh pridejo po okvarjeni izdelek. V običajnih pogojih bo stroške pošiljanja kril Canon.


Q: Kdo je odgovoren za odstranitev okvarjene omrežne kamere Canon in za namestitev nadomestnega izdelka.

A: Canon ne prevzema odgovornosti za odstranitev izvirnega izdelka ali za namestitev nadomestnega izdelka. Odgovornost za to nosi stranka ali sistemski integrator.

Feedback